Bouwbedrijf P. van den Boogert en zn.

P. van den Boogert en zn. is een toonaangevend bouwbedrijf gevestigd op Goeree-Overflakkee. Het team van P. van den Boogert en zn. heeft met zo’n 30 jaar ervaring al vele projecten, van klein tot groot, mogen realiseren. Waar u van droomt wordt door Boogert gebouwd. Door vakmanschap en oog voor detail.


Terug in de tijd…

Voor het ontstaan van P. van den Boogert en zn. moeten we terug naar het jaar 1987, toen P. van den Boogert sr. na vele jaren timmerervaring besloot een eigen bedrijf te beginnen. Eerst werd het Vakdiploma Aannemer behaald, waarna de papieren binnen waren om Bouwbedrijf P. van den Boogert op te richten. Er werd gestart met een werkplaats aan de Oost Krakeelstraat te Sommelsdijk en kantoor werd gehouden aan huis, in de voorkamer.

Het personeelsbestand groeide naar drie personen en na een aantal jaren werd besloten de werkplaats te verhuizen naar de Westelijk Achterweg 22 te Sommelsdijk. Dit is de locatie waar momenteel zowel werkplaats als kantoor gevestigd zijn.

Zoon P. van den Boogert jr. kwam in 2001 als timmerman in het bedrijf werken. Na eerst jaren timmerervaring te hebben opgedaan en het behalen van het aannemersdiploma treedt hij in de voetsporen van zijn vader.

Een andere mijlpaal uit voorliggende jaren is dat het bedrijf is uitgebreid met een volledige machinale werkplaats. Hiermee worden veel kozijnen, ramen, deuren en trappen zelf gemaakt. Dit zorgt voor een flexibele planning en levering en biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van houtbewerking.bouwgarant