nieuwbouw-bouwbedrijf-boogert
Maatwerk op basis van uw wensen

Nieuwbouw

Voor nieuwbouw van particuliere woningen, kleinschalige woningbouwprojecten en utiliteitsbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Onze projecten kenmerken zich door maatwerk. Op basis van uw wensen en eisen komen we tot een resultaat dat uniek is en past bij wat u voor ogen heeft.

Nieuw bouwen begint bij ons niet bij het bouwen zelf, maar start met het actief meedenken tijdens het proces. Dat begint bij de ontwerpfase. Wij denken graag met u mee over de stijl, materiaalkeuze en afmetingen die u in gedachten heeft. Daarnaast onderhouden wij goede contacten met architecten, wat het proces van ontwerpen, tekenen en vergunningen aanvragen soepel doet verlopen.

Ook in de uitvoeringsfase zijn we een betrokken partij. Niet zelden worden bepaalde beslissingen pas in een later stadium van de bouw genomen. Ook dan staan wij klaar om met u mee te denken en zullen we niet schromen goede ideëen aan te dragen. Wij zijn pas tevreden als u het bent!

restauratie-bouwbedrijf-timmerman
Restauratiespecialist in de regio

Restaureren

Restaureren is het “neusje van de zalm” in de bouw. Alleen vakmensen met jarenlange ervaring en passie voor het vak kunnen een restauratieproject tot een goed resultaat brengen.

P. van den Boogert en zn. is geen onbekende op restauratiegebeid, we staan bekend als dé restauratiespecialist in de regio. We zijn zeer actief en hebben vele (grote) restauratieprojecten op onze naam staan. Van beeldbepalende monumenten in dorpskernen tot restauratie van kleine details in het interieur.

Onze persoonlijke interesse in het “oude” maakt dat wij veel ervaring en kennis hebben opgebouwd van de authentieke wijze hoe er vroeger gebouwd werd. De technieken en inzichten die nodig zijn voor een restauratieproject hebben we in de loop van de jaren opgebouwd en met elkaar gedeeld. Dat maakt ons tot een toonaangevende speler op dit gebied.

renovatie-oude-projecten
Vaklieden waar u op kunt rekenen

Renoveren

Wilt u een verbouwing doen of een renovatie uitvoeren? Dan wilt u graag een betrouwbare partij in de arm nemen die uw ideeën begrijpt en die u een goede voorstelling van zaken en kosten kan geven. P. van den Boogert en zn. is zo’n partij.

Renoveren is een vak apart. Het vergt een hoge mate van betrokkenheid en vakmanschap van personeel en onderaannemers. Tijdens een renovatie moet vaak geïmproviseerd worden en gaan dingen niet altijd zoals vantevoren uitgestippeld. Juist op die momenten is het belangrijk dat u een team van vakmensen op de werkvloer heeft dat hier raadt mee weet.

Het team van P. van den Boogert en zn. zijn vaklieden waar u op kunt rekenen. Ze verstaan hun vak en weten aan te passen op veranderde situaties op de werkvloer. Ze zijn creatief en denken in mogelijkheden. Daarnaast werkt P. van den Boogert en zn. samen met betrouwbare onderaannemers, bedrijven waar al een jarenlange relatie mee is en die precies weten welke kwaliteitsnorm P. van den Boogert en zn. hanteert.

machinale-houtbewerking-boogert-bouw
Hoog kwaliteitsniveau

Machinale houtbewerking

P. van den Boogert en zn. beschikt over een uitgebreide machinale werkplaats. Dat stelt ons in staat om in eigen beheer grote partijen kozijnen, ramen, deuren en trappen te maken. De mogelijkheden, zowel wat er gemaakt moet worden als hoe het afgewerkt moet worden, zijn enorm. Door deze toevoeging aan onze werkplaats kunnen we een hoog kwaliteitsniveau nastreven en zijn we flexibel qua planning.bouwgarant