Nieuwbouw

Voor nieuwbouw van particuliere woningen, kleinschalige woningbouwprojecten en utiliteitsbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Onze projecten kenmerken zich door maatwerk. Op basis van uw wensen en eisen komen we tot een resultaat dat uniek is en past bij wat u voor ogen heeft.

Restaureren

Restaureren is het “neusje van de zalm” in de bouw. Alleen vakmensen met jarenlange ervaring en passie voor het vak kunnen een restauratieproject tot een goed resultaat brengen.

Renoveren

Wilt u een verbouwing doen of een renovatie uitvoeren? Dan wilt u graag een betrouwbare partij in de arm nemen die uw ideeën begrijpt en die u een goede voorstelling van zaken en kosten kan geven. P. van den Boogert en zn. is zo’n partij.

Machinale houtbewerking

P. van den Boogert en zn. beschikt over een uitgebreide machinale werkplaats. Dat stelt ons in staat om in eigen beheer grote partijen kozijnen, ramen, deuren en trappen te maken. De mogelijkheden, zowel wat er gemaakt moet worden als hoe het afgewerkt moet worden, zijn enorm. Door deze toevoeging aan onze werkplaats kunnen we een hoog kwaliteitsniveau nastreven en zijn we flexibel qua planning.