Langeweg Sommelsdijk – nieuwbouw

De opdrachtgever heeft besloten om zijn naastgelegen huis te verkopen en in plaats daarvan een nieuw huis te laten bouwen in zijn eigen tuin. Als bouwteam verwachten we dit project over een aantal maanden op te leveren. Het is altijd interessant om te werken aan een project waarbij de opdrachtgever zo nauw betrokken is en waarbij het gaat om het creëren van een geheel nieuwe leefomgeving. We kijken er dan ook naar uit om samen met de opdrachtgever te werken aan het realiseren van zijn droomhuis. Het wordt vast een prachtig project waar we trots op kunnen zijn!

 

Het project in beeld

Het project waar de opdrachtgever momenteel aan werkt, is het bouwen van een nieuw huis in zijn eigen tuin. De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om zijn naastgelegen huis te verkopen en een nieuw huis te bouwen dat beter aan zijn behoeften voldoet. Het bouwen van een nieuw huis in zijn tuin kan verschillende voordelen bieden, waaronder het creëren van meer ruimte, meer privacy en een nieuwe start.

Andere projecten

Edison

Edison Op de Edison in Middelharnis was een kantoorpand toe aan een complete verbouwing. Aan ons de klus om de verbouwing uit te voeren en

LEES MEER »

Geïnteresseerd geraakt door onze projecten?